Aktuality obchodu Italské povlečení

TUESDAY 28. MAY 2013 | RSS Feed

Luxusní povlečení Blugirl

autor: Italské povlečení | napsat komentář

Nová kolekce luxusního domácího textilu značky Blugirl

Nová kolekce značky Blugirl pro mladé nás zavede do romantické zahrady. Květiny, motýli a botanické vzory vytváří barevný ráj pro Blugirl - luxusní domácí textil. Poodkryjte s námi co se skrývá pod touto značkou.

Luxusní povlečení a přehozy DENISEluxusní povlečení Denise

Luxusní povlečení Denise je celé pokryto rozkvetlými květy divokého máku. Povlaky na polštáře z této sady mají obšité dekorační lemy. A luxusní přehoz na postel Denise je kostkovaně prošívaný. V tomto designu si můžete vybrat mezi sadou povlečení s horním listem či klasickým povlakem na přikrývku 250x200 cm. Všechny polštáře jsou v italském standardu 50x80 cm, jako všechny povlaky na polštáře od Blugirl. Denise je k dostání ve světle růžové, lila a stříbrné barvě.

 

 

BIRMINGHAM - pro Blugirl 2013 netypické luxusní přehozy přes postel se Swarovski

Krásné sametově lesklé přehozy přes postel Bigmingham jsou celé pruhované ve třech barevných variantách - písková, světle fialová a světle růžová. Netradiční vzor těchto přehozů však neskutečně podtrhává zbylé motivy a barvy používané v kolekci Blugirl. Na obrázku si můžete prohlédnout silný přehoz přes postel, který je v pruzích prošívaný a spodní dva rohy jsou zaoblené, aby Vaše postel vypadala přesně jako postel pravé princezny. Logo Blugirl je zde vysázeno kamínky Swarovski. V tomto designu jsou navženy také luxusní župany, ručníky a osušky avšak pouze ve světle růžové barevné kombinaci.

luxusní přehozy přes postel

CASTADIVA - motýlci všude kam se podíváte - luxusní přehozy, povlečení a jiný domácí textil

Pokud máte rádi motýlky, tak si jistě zamilujete produkty Castadiva. Nepřeberné množství motýlků všech velikostí na luxusním povlečení je až dech beroucí. Stejně vzorované jsou také přehozy, různé sady luxusních ručníků a županů ale i dekorační polštáře a válečky. Castadiva patří mezi stěžejní vzory kolekce a tak si můžete vybrat z nepřeberného množství rozměrů a také typů povlečení - horní listy a klasické přikrývky 250x200 cm jsou zde samozřejmostí.

luxusní přehozy, povlečení a jiný domácí textil

 

KATALOG K PROHLÉDNUTÍ ČI KE STAŽENÍ

Celý sortiment si můžete prohlédnout v novém katalogu Blugirl Homeware 2013, který je ke stažení zde na našem webu. Vyberte si luxusní povlečení pro Váš domov od Blugirl.

Pro zobrazení klikněte na titulní stranu katalogu níže. Pokud si přejete katalog stáhnout a prohlédnout později, klikněte na obrázek pravým tlačítkem myši a zvolte možnost uložit odkaz jako.

luxusní povlečení - katalogg Blugirl



Aktuality z Thursday 09. May 2013

Starší aktuality

Archiv aktualit

Upozornění Upozornění: Povolen zápis do konfiguračního souboru: /home/p/povleceni/italske-povleceni.cz/public_html/includes/configure.php. Je zde potencionální bezpečnostní riziko - nastavte si atributy souboru na readonly/zákaz zápisu.
Jazyk:ČeskýRuský |Měna: CZK  EUR