Aktuality obchodu Italské povlečení

THURSDAY 09. MAY 2013 | RSS Feed

Luxusní povlečení Blumarine

autor: Italské povlečení | napsat komentář

Nová kolekce domácího textilu Blumarine Home Collection 2013

Luxusní saténové povlečení se vzorem krajky anebo přehoz přes postel zdobený perlami, to je jenom pár novinek z nové kolekce domácího textilu od Blumarine.

 

Luxusní přehoz přes postel s perlamiLuxusní přehoz přes postel s perlami - DIADEMA

Přehoz DIADEMA je zdobený kamínky Swarovski a ručně našitými perlami v květinovém vzoru.

Na výběr máte se dvou základních variant a to silný, velmi nadýchaný přehoz či přehoz s tenkou náplní. Vyrábí se ve světle šedé, světle růžové barvě, dále v barvě perel a lila.

Pro dokonalost celé ložnice Vám můžeme také zajistit tuto látku v klasické metráži se šířkou 300 cm, kterou můžete použít na závěsy a nové čalounení křesel a pohovek.

 

 

 

 

 

 

Luxusní povlečení s tištěným vzorem krajky - MACRAME

Velmi oblíbené povlečení Blumarine. Macrame má ve své kolekci silné i slabé přehozy na dvoulůžko, sady povlečení na dvoulůžko s klasickou přikrývkou i italské povlečení, také dekorační polštářky a válečky se Swarovski a samozřejmě je možné zajistit látku v klasické metráži se šířkou 290 cm.

luxusní povlečení se vzorem krajky Macrame

 

 

Moderní květinové vzory - povlečení LJUBA

Krásné perkálové povlečení s natištěným květinovým vzorem. Vyrobené je ze 100% bavlny perkál v barvách světle růžová, šedozelená a medová. K povlečení Vám můžeme nabídnout silný či slabý přehoz na postel ve stejném designu.

Ljuba povlečení - květinové vzory

 

 

KATALOG K PROHLÉDNUTÍ ČI KE STAŽENÍ

Celý sortiment si můžete prohlédnout v dech beroucím novém katalogu Blumarine Home Collection 2013, který je ke stažení zde na našem webu. Vyberte si luxusní povlečení pro Váš domov od Blumarine.

Pro zobrazení klikněte na titulní stranu katalogu níže. Pokud si přejete katalog stáhnout a prohlédnout později, klikněte na obrázek pravým tlačítkem myši a zvolte možnost uložit odkaz jako.

katalog domácího textilu Blumarine 2013



Aktuality z Tuesday 12. February 2013

Starší aktuality

Archiv aktualit

Upozornění Upozornění: Povolen zápis do konfiguračního souboru: /home/p/povleceni/italske-povleceni.cz/public_html/includes/configure.php. Je zde potencionální bezpečnostní riziko - nastavte si atributy souboru na readonly/zákaz zápisu.
Jazyk:ČeskýRuský |Měna: CZK  EUR