Aktuality obchodu Italské povlečení

TUESDAY 12. FEBRUARY 2013 | RSS Feed

Nové produkty Issimo již v Praze

autor: Italské povlečení | napsat komentář

Nové saténové povlečení a bavlněné povlečení s moderním designem pro náročné

 

povlečení Issimo promoNové povlečení 200x220 cm značky Issimo a k tomu příslušící kvalitní přikrývky 195x215 cm a polštáře 50x70 cm také od Issimo.

Na výběr je mnoho krásných moderních designů pro saténové povlečení a bavlněné povlečení, které překvapí i ty nejnáročnější zákazníky hledajicí luxusní povlečení pro sebe a svou rodinu. Povlaky na francouzskou přikrývku budou jistě vyhovovat moderním ženám, které nechtějí trávit mnoho času převlékáním postele, jelikož mají praktické zapínání na zip a povlaky na polštáře mají hotelové zavírání, do kterých se polštář zasune a zajistí všitou klopou proti vysunutí.

Nyní u nás můžete zakoupit celé vybavení ložnice, protože jsme naskladnili také deky Issimo a polštáře Issimo, které svým rozměrem odpovídají rozměrům povlečení 200x220 cm s polštáři 50x70 cm.

 

NOVINKY V POVLEČENÍ ISSIMO 200x220 cm

Nové povlečení na dvoulůžko na francouzskou přikrývku 200x220 cm. Většina povlečení je vyrobeno ze 100% bavlny saténu tzn. bavlněného saténu či. Jedná se o sady složené ze 6 kusů. Vždy v sadě naleznete prostěradlo bez gumy 260x270 cm, 4 povlaky na polštáře 50x70 cm z toho dva povlaky s ozdobným lemem a dva bez ozdobného lemu a povlak na přikrývku 200x220 cm. Vybrali jsme pro Vás také luxusní povlečení s krajkou, které zjemní každou ložnici. Níže jsme vybrali několik designů povlečení na ukázku.

Povlečení MISTY                                                                          Povlečení RODEZ

saténové povlečení Issimo Misty                          povlečení saténové Issimo Rodez

Povlečení SWEET BITTER                                                            Povlečení DANTE

saténové povlečení 200x220 Issimo Sweet bitter                                   bavlněné povlečení Dante

 

NOVÉ POLŠTÁŘE A PŘIKRÝVKY OD ISSIMO

Pro dokonalý pocit z nového povlečení Issimo jsme pro Vás vybrali také velmi pohodlné polštáře a přikrývky Issimo. Vše je rozměrově kompatibilní s povlečením Issimo, ale také i s dalšími druhy povlečení 200x220.

Polštář ALOE VERA NANO                                                            Přikrývka ULTRA MICROFIBRE

polštář Issimo Aleo Vera Nano                                  přikrývka Issimo Ultra microfibre



Aktuality z Friday 14. December 2012

Zobrazit všechny aktuality z Friday 14. December 2012 na jedné stránce

Starší aktuality

Archiv aktualit

Upozornění Upozornění: Povolen zápis do konfiguračního souboru: /home/p/povleceni/italske-povleceni.cz/public_html/includes/configure.php. Je zde potencionální bezpečnostní riziko - nastavte si atributy souboru na readonly/zákaz zápisu.
Jazyk:ČeskýRuský |Měna: CZK  EUR